Категории
Профилактика

Информация за доставката

 

         Онлайн книжарница "Сервантес" ви предлага избор на най-удобният за вас начин за извършване на доставка - доставка до посочен от Вас личен или служебен адрес.

Доставка с куриер до дома/офиса ви – фиксирана цена за пратки:

до 1 кг. – 3,80 лв.

от 1 до 2 кг. – 4,40 лв.

от 2 до 5 кг. – 5,00 лв.

от 5 до 10 кг. – 7,50 лв.

Тези цени важат само за доставка до адрес с куриерска фирма Европът за всички населени места обслужвани от нея. Ако желаете доставка с друга куриерска фирма, цената за доставка ще бъде според тарифата й.

Следете тук за актуализиране на цените за доставка. Графика на обслужване на всички населени места може да видите от ТУК
Доставката се извършва в рамките на 2 работни дена от плащането и изпращането на данните за доставка, като обичайно се извършва още на следващия ден след като е направена, т.е. днеска поръчвате(до 15.00ч., по-късно направените остават за следващия работен ден) и утре е при вас. Доставки се правят и в събота на личен (домашен адрес). При поръчка направена в петък за служебен адрес, пратката се доставят в понеделник, а ако е домашен адреса, в събота още. При тази услуга имате и право на преглед преди заплащането на наложения платеж.

 

 Необходимите данни за доставка са: имена, адрес и телефон за контакт, който да оставим на куриерите за връзка с вас.